Івано-Франківськ

Народна депутатка Оксана Савчук звернулася за допомогою до колеги Андрія Іванчука

Оксана Савчук попросила допомогти з киснем для лікарень обласного центру.

Народна депутатка мажоритарник від Івано-Франківська Оксана Савчук написала лист-звернення до благодійного фонду “Покуття”, заснованого Андрієм Іванчуком. Про це пише ПІК із посиланням на ДZERKALO MEDIA.

“Ризик відсутності кисню для пацієнтів у закладах охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради, що викликає занепокоєння та вжиття негайних заходів. Знаю про Вашу небайдужість і благодійність фонду «Покуття» для медзакладів Прикарпаття. Як депутат-мажоритарник від міста Івано-Франківська звертаюся до Вас з проханням сприяти у вирішенні даної проблеми шляхом можливого безкоштовного забезпечення киснем КНП «Центральна міська клінічна лікарня» та КНП «Міська клінічна лікарня №1» для збереження життя і здоров’я пацієнтів жителів Івано-Франківської МТГ “, – йдеться у зверненні.

Дотепер забезпечення газоподібним киснем закладів здійснювало АТ “Львівський  хімічний завод” напряму або через ТОВ “Львівкисень”. Проте впродовж останніх 14 днів несправності виробничого характеру на підприємстві-виробнику стали причиною постійних затримок у доставці кисню, що може  призвести до негативних наслідків для життя і здоров’я кисневозалежних пацієнтів.

20210403190434 1484

20210403191356 7467

Згодом Оксана Савчук подякувала Андрієві Іванчуку за допомогу киснем лікарням Івано-Франківська:

20210403190936 6919

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено