Івано-Франківськ

У Тисмениці за порядком слідкує інспектор

Олександр Солодков стежить за дотриманням чистоти і порядку в населених пунктах громади.

У Тисмениці призначили інспектора, який забезпечує порядок у громаді. До його посадових обов’язків  належить контроль за дотриманням правил благоустрою мешканцями громади, підприємцями та організаціями. Про це повідомляють на сайті міської ради, пише ПІК.

СОЛОДКОВ 2

“З людьми, які порушують такі правила, інспектор спочатку вестиме діалог. Якщо на роз’яснення та попередження порушники не реагуватимуть, буде складено протокол про адміністративне правопорушення”, – йдеться у повідомленні.

До слова, на території Тисменицької міської ради діють правила благоустрою. Саме вони регламентують питання утримання будівель, прибудинкових територій, зелених насаджень, зон відпочинку, доріг та споруд, контролюють дотримання тиші у громадських місцях, проведення загальноміських заходів, розміщення МАФів та зовнішньої реклами, а також порядок паркування, освітлення вулиць і вимоги до поводження з побутовими відходами. Детально ознайомитись із Правилами благоустрою Тисменицької громади можна за посиланням: http://www.tsmth.if.ua/Правила благоустрою.doc

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено