Івано-Франківськ

На Прикарпатті влаштували понад 3,5 тис. безробітних громадян

Крім того, 258 осіб були залучені до громадських та інших робіт тимчасового характеру.
Незважаючи на карантинні заходи, обласна служба зайнятості намагається максимально зменшити напругу на ринку праці та продовжує активно надавати послуги як безробітним, так і роботодавцям.
Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА, пише ПІК. 

«Протягом трьох місяців цього року з філіями обласного центру зайнятості і Івано-Франківським міським центром зайнятості співпрацювали майже 2,1 тис. роботодавців, які надали інформацію про 5,4 тис. вакансій. Завдяки плідній співпраці та дієвій роботі кар’єрних радників, рівень укомплектування вакансій в області становить 61,2%», – повідомив директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.

За сприяння служби зайнятості працевлаштовані 3,6 тис. осіб.

На нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю на оплату єдиного внеску працевлаштовано 103 безробітних, в тому числі 21 особу, яка недостатньо конкурентоспроможна на ринку праці та 82 особи, які працевлаштовані на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності.

За сприяння служби зайнятості 12 безробітних стали підприємцями, отримавши виплату допомоги по безробіттю одноразово на відкриття власної справи.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено