Івано-Франківськ

Оновлені карантинні зони: куди потрапила Івано-Франківщина

"Червоні" обмеження у Києві та 12 областях.

Міністерство охорони здоров’я оновило розподіл на карантинні зони: на “червоному” рівні опинилося ще дві області.

Про це свідчать дані, оприлюднені на сайті МОЗ 9 квітня. 

Міністерство офіційно посилило карантин до “червоного” рівня у Запорізькій та Хмельницькій областях. Також суворі обмеження продовжують діяти ще в 11 регіонах – це Київ, Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька та Чернігівська області.

В областях перевищений рівень госпіталізації хворих з коронавірусом: норма становить 60 на 100 тисяч населення. Максимальні показники у Хмельницькій області: якщо два дні тому рівень госпіталізацій був 129,0, то сьогодні – 133,9, пише ТСН.

Також високі показники в “червоних”  Житомирській – 111,3; Миколаївській області – 112,0; Чернігівській – 106,2, а також в Києві – 107,0.

“Помаранчева” зона зменшилася до 11 регіонів – Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Луганська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська і Черкаська області.

“Жовта” лише Херсонська область. У регіоні найнижчий показник госпіталізацій – 52,6, а завантаженість ліжок з киснем становить 25,3%. “Зелених” регіонів в Україні немає від початку адаптивного карантину.

111 4

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено