Івано-Франківськ

Юлія Тимошенко зізналася, на що позичила доньці 112 мільйонів гривень

На банківських рахунках у Юлії Володимирівни 7,8 мільйона гривень, а ще 290 тисяч гривень та 5,3 мільйона доларів тримає готівкою.

Юлія Тимошенко – лідерка фракції “Батьківщина” у Верховній Раді, позичила майже 112 мільйонів гривень своїй доньці Євгенії. Цей факт Тимошенко зафіксувала у своїй декларації.

Відповідне повідомлення про зміни у майновому стані нардепка подала 6 квітня, повідомляє  Українська правда, пише ПІК.

“У ньому йдеться, що кошти позичені на придбання рухомого майна. Ще раніше політик вказувала у декларації, що отримала понад 148 мільйонів гривень компенсації у США через політичні репресії 2011-2014 років”, – повідомляє видання.

Як свідчить декларація, Юлія Володимирівна у минулому році отримала понад 460 тисяч заробітної плати. На банківських рахунках у неї 7,8 мільйона гривень. Готівкою лідерка фракції тримає 290 тисяч гривень та 5,3 мільйонів доларів. Її чоловік у готівці має понад 180 тисяч євро, 456 тисяч доларів та 550 тисяч гривень.

Проте, Тимошенко орендує житловий будинок, має право на користування чотирма земельними ділянками. У неї також ювелірні вироби таких брендів як Chanel та Cartier. Її чоловік володіє трьома автівками, у Тимошенко ж офіційно немає жодної.

  • Фото попередніх років.

Читайте також: 

В Україні хочуть повернути дорожній збір з власників авто

Ваш гороскоп на 12 – 18 квітня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено