Івано-Франківськ

Вірастюк хоче працювати в бюджетному комітеті

Василь Вірастюк, який як кандидат від “Слуги народу” переміг на проміжних виборах у депутати Верховної Ради у виборчому окрузі №87

Василь Вірастюк, який як кандидат від “Слуги народу” переміг на проміжних виборах у депутати Верховної Ради у виборчому окрузі №87 (Івано-Франківська область)  за попередніми результатами окружної (територіальної) виборчої комісії допускає можливість роботи в парламентському комітеті з питань бюджету.

Про це він повідомив в інтерв’ю Українським Новинам, пише ПІК.

“Або ж, можливо, і бюджетний комітет, тому що під цей проєкт потрібно знаходити кошти. Тому це питання треба дуже добре обміркувати і рішення вже приймати потім“, – сказав він.

Вірастюк має намір займатися в Раді створенням і запуском роботи реабілітаційних центрів для ветеранів антитерористичної операції (АТО) і/або учасників операції Об’єднаних сил (ООС).

Можливість роботи в бюджетному комітеті він пояснює пошуком коштів для реалізації вищезазначеної мети.

Вірастюк спочатку думав про роботу в комітеті з питань молоді та спорту, але у нього з’явилися “великі запитання” до того, чи зможе він в ньому досягти потрібної мети. Також Вірастюк вважає можливою свою роботу в комітеті з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено