Івано-Франківськ

Максимально наближені до бойових: в Україні масштабні військові навчання

У межах навчань, які проходитимуть на прикордонних з Росією територіях,  передбачені  обмежувальні заходи для громадян.

1504092921 6673 zsu scaled

Сьогодні, 14 квітня СБУ почне багатоетапні антитерористичні навчання на Харківщині. Тренування проходитимуть до кінця травня по всій території Харківської області із зосередженням особливої уваги на прикордонних районах, повідомляє СБУ, пише ПІК.

“Навчання проходитимуть в умовах максимально наближених до реальних, у тому числі з використанням бойової вогнепальної зброї, військової техніки і радіотехнічних засобів”, – йдеться у повідомленні.

У навчаннях візьмуть участь підрозділи Служби безпеки України, Національної гвардії України, Національної поліції, Державної прикордонної служби України, Військової служби правопорядку, Харківської обласної прокуратури та інші члени Координаційної групи Антитерористичного центру. Органи місцевого самоврядування поінформовано про заплановані заходи і вони надають повне сприяння правоохоронцям.

У межах навчань, які проходитимуть на прикордонних з Росією територіях,  передбачені  обмежувальні заходи на окремих територіях, можливість перевірки документів громадян, догляду автомобільного транспорту. Тому СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу.

Читайте також:

Прикарпатців попередили про сильні заморозки. І не тільки

Верховна Рада не підтримала повернення пільгового тарифу на електроенергію

За тиждень на Прикарпатті виявили 120 порушень у торгівлі харчами

Ваш гороскоп на 12 – 18 квітня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено