Івано-Франківськ

У Брошнів-Осаді навчання у двох освітніх закладах буде дистанційним

16 квітня, у Брошнів-Осаді, за ініціативи селищного голови Тараса Манорика, відбулась екстрена нарада з керівниками закладів освіти.

58642

Нарада пройшла за участі заступника голови Володимира Степаненка та начальника відділу освіти Лариси Чалчинської, стосовно ситуації, що склалася у школах громади.

Про це повідомляють на сторінці Брошнів-Осадської територіальної громади пише ПІК.

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и сидит)

“Нагадаємо, що у Facebook-групах деякі користувачі протягом дня поширювали неперевірену інформацію щодо недотримання нормального температурного режиму в закладах освіти на території Брошнів-Осадської селищної громади. Місцева влада перевірила дану інформацію. Виявилось, що така інформація не відповідає дійсності”, – йдеться у повідомленні.

На сторінці громади додають, що 15 квітня у класах середня температура становила 17-18 ℃. Це документально підтвердили та висвітлили відеофактами на офіційній сторінці Брошнів-Осадської селищної ради у Facebook.

Возможно, это изображение (2 человека и в помещении)

“Повідомляємо також, що відповідно до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти температура повітря у класних кімнатах повинна бути не менше 17 ℃, що в цьому випадку керівниками закладів освіти дотримано”, – зазначають на сторінці громади.

За підсумками наради прийняті наступні спільні рішення: в понеділок, 19 квітня у Раківському ліцеї та Креховицькій гімназії навчання проводитиметься дистанційно, у всіх інших школах (Брошнів-Осадський ліцей та Кадобнянська гімназія) поновлять теплопостачання.

Також, в понеділок проведуть виїзні комісії в Ракові та Креховичах, де вирішать – продовжувати, чи переносити навчальний процес.

Возможно, это изображение (1 человек, сидит и в помещении)

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено