Івано-Франківськ

На Львівщині на наступний день після вакцинації від Covid-19 помер чоловік

63-річний чоловік отримав щеплення вакциною AstraZeneca/Covishield в одному із тимчасових пунктів вакцинації 15 квітня.

На Львівщині після вакцинації від коронавірусу раптово помер чоловік. Про це у соцмережі повідомив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький, пише ПІК.

На Львівщині після вакцинації від коронавірусу раптово помер чоловік.

Спочатку повідомлялося, що ще з’ясовують, що могло спричинити смерть пенсіонера, а згодом очільник області зазначив, що чоловік мав хворе серце.

“Щодо смерті чоловіка 63 років. За попередньою інформацією, згідно з лікарським свідоцтвом про смерть, у померлого була атеросклеротична хвороба серця, cтенозуючий кардіосклероз та гостра серцево-судинна недостатність”, – написав він.

Нагадаємо, як раніше розповідала у коментарі Тvoemisto.tv головний медик Львова Леся Кобецька, за кожним, хто провакцинувався від коронавірусу, упродовж трьох днів має стежити сімейний лікар. В його обов’язках – подзвонити, спитати, як почувається людина і чи нічого її не турбує.

Цього тижня у Львові розпочали вакцинацію освітян, працівників комунальних служб. 17 квітня в Україні від ковіду зробили 3333 щеплення. На Львівщині за добу вакцинувалася 401 людина, всього в області отримали щеплення від коронавірусу 34 813 мешканців.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено