Івано-Франківськ

На Надвірнянщині побудуть новий навчальний корпус і два спортивні зали

В рамках програми "Велике будівництво" до кінця року мають завершити спорудження цих об'єктів.

На Надвірнянщині триває будівництво двох об’єктів “Великого будівництва”. Про це повідомив голова Надвірнянської райдержадміністрації Володимир Пасько, пише ПІК.

На Надвірнянщині триває будівництво двох об'єктів "Великого будівництва".

У 2021 році проект «Велике будівництво» на Івано-Франківщині включає 14 об’єктів: 4 школи, 2 садки, 4 спортивні об’єкти та 4 заклади культури. 

  • Що стосується Надвірнянського району – це нове будівництво навчального корпусу та спортивного залу Делятинського ліцею №1 загальна вартість 21 млн. грн. кошти державного бюджету 17,9 млн. грн. обласний бюджет 2,3 млн. грн., бюджет Делятинської ОТГ 0,8 млн. грн.
  • Добудова універсального спортивного залу до існуючої будівлі школи в с. Заріччя вартість робіт 14,2 млн. грн., кошти державного бюджету 12,8 млн. грн., бюджет Делятинської ОТГ 1,4 млн. грн.

Нагадаємо, що у 2020 році  у районі розпочаті роботи з реконструкції приймального відділення екстреної медичної допомоги Надвірнянської центральної районної лікарні. Загальна вартість робіт склала 7,1 млн. грн., з них 6,9 млн. кошти Державного бюджету, 0,2 млн. грн. кошти місцевого бюджету. У Переріслянській ОТГ здійснено капітальний ремонт будівель Гаврилівського ліцею за програмою енергозбереження загальна вартість 10,5 млн. грн. з них 9,4 млн. грн. ДФРР та 1,1 млн. грн. місцевий бюджет. Яремчанська міська рада близько 22 млн. грн. спрямували на реконструкцію з добудовою Яремчанського ліцею №1.

В  Івано-Франківській області за минулий рік збудовано та реконструйовано 15 об’єктів. На реалізацію цих об’єктів було виділено 122 млн. грн., з них ДФРР-108,2 млн. грн., бюджети органів місцевого самоврядування -13,6 млн. грн.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено