Івано-Франківськ

Колегія суддів на Коломийщині винесла вирок за подвійне вбивство

Обвинувачений, який позбавив життя чоловіка та жінку, свою вину в судовому засіданні визнав не повністю.

20200219103533 5588 scaled

Колегія суддів Коломийського міськрайонного суду винесла вирок – 15 років позбавлення волі  – щодо жителя Коломийщини, який убив чоловіка та жінку, повідомляє Галичина, пише ПІК.

“18.02.2019 року близько 23.00 год. обвинувачений прийшов у гості до будинку за місцем проживання його знайомих чоловіка та жінки, де вони втрьох почали розпивати алкогольні напої. Від вжитого алкоголю чоловік заснув, а обвинувачений та жінка за добровільною згодою вступили у статеві зносини”, – йдеться у повідомленні.

Близько 23.30 чоловік прокинувся та, виявивши зраду своєї співмешканки, на ґрунті ревнощів розпочав конфлікт з обвинуваченим, який переріс у бійку. В цей час жінка втрутилась у сутичку, захищаючи свого чоловіка.

У ході конфлікту, обвинувачений, будучи обуреним поведінкою жінки, яка під час конфлікту прийняла сторону співмешканця, вирішив вбити і її.

“Він схопив зі столу викрутку та кухонний ніж і наніс супернику не менше тринадцяти травматичних дій, в тому числі три різані рани та шість колотих. Також тяжкі тілесні ушкодження спричинив жінці”, – довели у суді.

Свою вину в судовому засіданні обвинувачений не визнав в повному обсязі. Він пояснив, що після перебування у гостях він пішов до себе додому.

Незважаючи на те, що обвинувачений не визнав свою вину, суд вважає, що його вина за п.1 ч.2 ст.115 КК України доведена і підтверджується доказами.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.1 ч.2 ст.115 КК України, і призначив покарання – позбавлення волі на строк 15 (п`ятнадцять) років.

Читайте також:

На Прикарпатті легковик врізався у вантажівку: є потерпілі (ВІДЕО)

Остаточних результатів довиборів на Прикарпатті досі немає: ЦВК хоче звернутися до Верховного суду

Ваш гороскоп на тиждень 19 – 25 квітня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено