Івано-Франківськ

Володимир Зеленський запропонував Володимиру Путіну зустрітися на Донбасі (ВІДЕО)

Володимир Зеленський записав відеозвернення.

Президент Володимир Зеленський заявив, що готовий зустрітись із російським президентом Володимиром Путіним “у будь-якій точці Донбасу” та запевнив, що Україна не боїться Росії.

Про це йдеться у відеозверненні Президента, передає ПІК.

 “І окремо я хочу звернутися до нашого північного сусіда. Одного разу Президент РФ сказав: якщо бійка неминуча – потрібно бити першим. Але, по-моєму, сьогодні кожен лідер повинен розуміти, що бійка не може бути неминучою, коли мова йде не про підворіття і хуліганів, а про реальну війну і мільйони людських життів. І що, на відміну від бійки, у війні програють усі сторони…

Україна і Росія, незважаючи на спільне минуле, по-різному дивляться в майбутнє. Ми – це ми. Ви – це ви. Але це не обов’язково проблема, це – можливість. Як мінімум – можливість, поки не пізно, зупинити вбивчу математику майбутніх військових втрат”.

Вчора і сьогодні на засіданнях радників “Нормандської четвірки” і підгрупи з питань безпеки в ТКГ обговорювалося відновлення режиму повного припинення вогню, але, незважаючи на підтримку всіх сторін, Росія відмовилася підтримати спільну заяву.

При цьому прозвучала пропозиція зустрітися на лінії розмежування.

У відповідь на це Зеленський запропонував Володимиру Путіну зустрітися на Донбасі.

«Я кожен місяць там буваю. Пане Путін. Я готовий піти ще далі і запропонувати вам зустрітися в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна», — сказав президент.

Зеленський наголосив, що Україна не хоче війни, проте готова до неї. Він також вимагає від Росії відвести війська.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено