Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 26 квітня – 2 травня

Стрільцям астрологи радять звернути особливу увагу на партнерські стосунки, а Левам - направити свої сили в роботу.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1 scaled 2

Ваш гороскоп на тиждень 26 квітня – 2 травня використовуйте щодня як щирий порадник, пише ПІК.

  • ОВЕН

Теми доходів і витрат цього тижня знову будуть актуальними. Важливо бути обережними з придбаннями, не варто купувати щось коштовне, якщо ви це не планували заздалегідь. А 27 – 28 квітня краще зовсім утриматися від витрат.

Тих, хто народився в першу декаду Овна (20 – 30 березня) можуть втягнути у конфлікти, особливо в сім’ї, зі старшими родичами або через нерухомість. Найбільш вражаючими будуть четвер-п’ятниця. А ось у вихідні, ймовірно, доведеться приділити якийсь час роботі.

  • ТЕЛЕЦЬ

Хороша практика для всіх Тельців – переглянути свої ресурси і цінності, щоб зрозуміти наскільки те, що ви маєте, відповідає тому, чого ви хочете. А далі – можна будувати плани на рік. У роботі можливі напружені дні, особливо у спілкуванні з керівництвом.

Вам може бути складно зосередитися, тому будьте обережні за кермом, давайте собі більше часу для вирішення звичних питань. Вихідні добре було б провести за навчанням, пізнанням чогось нового.

  •  БЛИЗНЮКИ

У вас зараз йде активна робота над собою. Зверніть увагу на те, що перебуває зовсім поруч – саме навколишнє оточення створює або забирає натхнення. Потроху приведіть до ладу свій будинок і робоче місце.

27-28 квітня ви можете відчути занепад сил, не варто на ці дні планувати важливі справи, розподіліть свій графік так, щоб викреслити можливість виснаження. 29 квітня можуть відбутися невеликі події .

  • РАК

Головні теми тижня, ймовірно, будуть пов’язані з розподілом соціальних ролей. Це період активного спілкування і вибудовування пріоритетів. Якщо до вас приходить думка про те, що вам нема про що спілкуватися з певною людиною, то, можливо, це так і є. Але не поспішайте обривати зв’язки.

Зараз ви можете бути занадто категоричними й не обов’язково справедливими. Найбільш напруженими можуть бути вихідні. Народжені в першу декаду (21 – 31 червня) можуть відчути незвичайну енергійність і здатність перевернути гори.

  • ЛЕВ

Цього тижня краще направте свої сили в роботу. Тут відбувається багато чого: спілкування, обговорення, важливі рішення і конфлікти. Вас можуть втягнути в активну конкуренцію. У ваших опонентів може бути сильна зброя.

Ваш спосіб досягнення перемоги – збереження власної гідності і дотримання своїх стратегічних цілей. Не розмінюючись на дрібні битви – виграєте війну. Найбільш складним може виявитися якраз 27 квітня – день повного місяця, а до 29 – 30 квітня повинна вималюватися правильна тактика вирішення проблеми.

  • ДІВА

Цей тиждень чудово підходить для того, щоб зайнятися власним розвитком, для навчання, відвідування курсів або читання пізнавальної літератури. Це також хороший період для того, щоб презентувати себе, провести рекламну кампанію, продемонструвати свою ідею.

Єдине, що від захоплюючих занять можуть сильно відволікати побутові питання. Тому потрібно ретельно планувати, залишаючи час для нагальних потреб. Можливо, доведеться захищати свої переконання і права. Хтось може сприйняти вас занадто гостро, але якщо ви впевнені у своїй правоті, всесвіт підтримає вас.

  • ТЕРЕЗИ

Починається період активності на роботі, яка може обернутися як досягненнями через завзяту працю, так і конфліктними ситуаціями. Керівництво може нагнітати обстановку, а підпорядкування дається нелегко.

Якщо ви народилися в першу декаду знака (23 вересня – 2 жовтня), ви можете зіткнутися з активним протистоянням. Постарайтеся не діяти імпульсивно і не зриватися на гнів, особливо якщо вам це властиво.

  • СКОРПІОН

Ви можете отримати нову інформацію, нове розуміння якихось заплутаних ситуацій, і ці інсайти будуть підштовхувати до дій. Ви можете відчути прилив енергії. Головне – правильно її розподілити і не забувати про близьких.

Зверніть особливу увагу на партнерські стосунки. Якщо ви цінуєте свою пару, приділіть увагу коханій/коханому. Це гарний час для того, щоб провести більше часу разом, створити романтичну атмосферу.

  • СТРІЛЕЦЬ

Будьте уважні з документами, листами, посилками – вони можуть губитися, затримуватися. Доводиться долати якісь перешкоди для їх отримання, знаходження, підписання.

Є сенс зайнятися своїм здоров’ям, особливо хронічними захворюваннями. Не чекайте загострень – займіться профілактикою. І взагалі – подбайте про себе. Якщо вже рутина повинна поглинати час, є сенс створити нові корисні звички, які принесуть радість вам і вашому тілу.

  • КОЗОРІГ

Прекрасний час для того, щоб згадати про свої хобі, коханих людей і дітей. І за цими самими сферами життя можуть знадобитися додаткові вкладення, але тут головне питання: чи готовий я вкладати свій ресурс (час, гроші, знання) в цю справу або в цю людину?

Ви можете ухвалити імпульсивне рішення щодо придбання, про яке можете згодом пошкодувати. Стосунки з партнерами можуть загостритися, особливо помітними можуть стати проблеми 27 – 28 квітня і 1-2 травня. Не рубайте зопалу (особливо це стосується народжених 22 – 31 грудня).

  • ВОДОЛІЙ

Протягом цього тижня вам дуже важливо звернути увагу на свою сім’ю (як особисту, так і батьківську). Ви можете виявити нестачу тилу, якесь потрясіння основ. Це не обов’язково має бути щось радикальне, але відчуття невпевненості може з’явитися.

Постарайтеся створити в будинку комфортну атмосферу, відвідайте старших родичів і батьків, згадайте про те, що вас наповнювало колись. Це дасть сили для того, щоб впоратися з вашими амбітними проектами.

  • РИБИ

Активне спілкування з близькими, однодумцями, чати, листування, дзвінки, переговори – все це прекрасно вписується в енергетику тижня. Показані активні заняття спортом, ігри, розваги.

Важливо зайнятися дітьми, зробити щось, що не входить в обов’язкову шкільну програму. Нехай це буде активна гра або щира розмова, головне – з повним вашим залученням до процесу.

ЩАСЛИВОГО ТИЖНЯ ТА ГАРНОГО ВЕЛИКОДНЯ, ДРУЗІ!

1000 545 1587125651 3443 scaled

 Читайте також: 

Стало відомо, у який термін підприємці в Україні отримають карантинні 8 тисяч гривень

На Прикарпатті видали настанови церквам та релігійним громадам до Великодня: що радять

Пенсії на Прикарпатті теж будуть виплачувати через банки. ПФУ оприлюднив список

Люди Прикарпаття: історії, що надихають – гобоїст Святослав Борисов (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено