Івано-Франківськ

Село на Львівщині залишилось без фельдшерсько-акушерського пункту

У Червоноградській громаді люди забили на сполох і прийшли до влади.
selo3 scaled

Залишившись без фельдшерсько-акушерського пункту, люди в селі забили на сполох

Без змоги отримати первинний медичний супровід залишились мешканці села Поздимир Червоноградського району. Так сталось через реорганізацію об’єднаних територіальних громад, розповіли на сайті Червоноградської територіальної громади.

selo1 scaled

Люди просять відновити пункт, щоб мати змогу отримати первинний медичий супровід

«У зв’язку з децентралізацією та створенням нових об‘єднаних громад, ФАП у Поздимирі, який обсуговувала Радехівська районна лікарня, мав би перейти до Червоноградської об‘єднаної територіальної громади та, відповідно, у підпорядкування Червоноградського Центру первинної медико-санітарної допомоги. Однак, керівництво Радехівської районної лікарні вирішило ліквідувати ФАП» – йдеться у повідомленні Чевоноградської територіальної громади.  

selo 2 scaled

З мешканцями села зустрілись директорка Центру первинної медико-санітарної допомоги Анна Ярмола, заступниця міського голови Червонограда Надія Земницька та депутат Червоноградської міської ради Олег Мусій

Тепер для того, щоб отримати для села півставки медичної сестри (яка буде здійснювати патронаж новонароджених та надавати допомогу при невідкладних станах), і відкрити пункт здоров‘я, потрібно передати на баланс обладнання колишнього фельдшерсько-акушерського пункту та погодити це рішення на сесії міської ради.

Фото з сайту Червоноградської територіальної громади.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено