Івано-Франківськ

Ірина Білик розлучається з чоловіком: сказала чому

"Я його досі люблю і він, каже, що любить мене".

Ірина Білик – 51-річна українська співачка – розлучається зі своїм чоловіком, 48-річним продюсером, фотографом і художником азербайджанського походження Асланом Ахмадовим. Про це артистка зізналася  в ефірі програми “Мій секрет” на телеканалі СТБ, пише ПІК.

“Я не хотіла про це говорити, хоча рано чи пізно все одно про це всі дізнаються. Я була ініціатором розлучення. А що робити? Він уже більше року не приїжджав до нас з Тебріз. Я його досі люблю і він, каже, що любить мене. Каже, що не може прилетіти, тому що через коронавируса літаки не літають, хоча вони вже давно літають”, – повідомила Білик.

Шанувальники артистки пам’ятають її “колишніх”: Нікітін, Оверчук, Коляденко, Дікусар. З березня 2013 року Ірина перебуває у шлюбі з фотографом Асланом Ахмадовим, який живе у Москві. У 2015-му у пари народився син Тебріз. У співачки також є 20-річний син Гліб Оверчук від попередніх стосунків.

Нагадаємо, що Ірина Білик випустила перший альбом “Кувала зозуля” в 1990-му році. В цілому їх у співачки 12. У 1996 році удостоєна звання заслуженої артистки України, в 2008 році – народної артистки. Білик – володарка ордена княгині Ольги ІІІ ступеня.

Читайте також:

З Івано-Франківщини не можуть видворити 37-річного азербайджанця (ФОТО)

Люди Прикарпаття: історії, що надихають – гобоїст Святослав Борисов (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено