Івано-Франківськ

У Тисмениці назвали переможців Великоднього конкурсу малюнків (ФОТО)

Талановиті школярі з усієї Тисменицької громади подали на конкурс 133 малюнки.

1 14 scaled

У Тисмениці – адмінцентрі територіальної громади, 28 квітня нагородили переможців Конкурсу дитячих малюнків на Великодню тематику: «Христос воскрес! Воістину воскрес!», повідомляють на сайті міської ради, пише ПІК.

KONKURS MALYUNKIV scaled

Переможці Конкурсу отримали від міського голови Тетяни Градюк грошові премії, подяки та солодкі подарунки.

“У конкурсі взяли участь  школярі з усіх сіл громади і міста Тисмениця, які подали 133 малюнки. З 16 по 22 квітня 2021 року тривало онлайн-голосування на офіційній сторінці Тисменицької міської ради у мережі Facebook. За кількістю інтернет-уподобань визначили трьох переможців. Ними стали: Олександр Заяць та Лілія Данилишин з Пшеничник і Євгенія Василюк з Нових Кривотул”, – повідомляють у раді.

NAGORODZHENNYA 09 GOLOVNA scaled

Першість в конкурсі здобув 12-річний учень 7 класу Пшеничниківської гімназії Олександр Заяць. Його барильєф з пластиліну уподобали 1279 осіб. Олександр любить малювати, ліпити, грає на кларнеті.

Друге місце посіла 12-річна Євгенія Василюк, учениця 6 класу Новокривотульської гімназії. Її робота здобула 1220 вподобань. Дівчинка із творчої родини, її бабуся працювала вчителькою образотворчого мистецтва у гімназії. Гарно малює і мати Євгенії. Дівчинка добре вчиться займається спортом, активна у громадському житті школи.

Третє місце у творчому змаганні виборола учениця 8 класу Пшеничниківської гімназії, 14-річна Лілія Данилишин (609 вподобань). Дівчина дуже добре вчиться, відвідує гурток образотворчого мистецтва і мріє стати дизайнером.

Читайте також:

У Тисменицькій громаді скажуть люди, на які проєкти спрямувати 100 тисяч гривень

Люди Прикарпаття: історії, що надихають – гобоїст Святослав Борисов (ВІДЕО)

Городи Прикарпаття: чи варто садити картоплю (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено