Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на 3 – 9 травня

Овнам астрологи радять відсунути в сторону всі дієти та обмеження, а Скорпіонам - планувати важливі зустрічі на ранкові години.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n scaled

Ваш гороскоп на 3 – 9 травня дасть добрі поради, як краще запобігти ризикам, пише ПІК.

  • ОВЕН

Всі важливі справи, які ви так старанно відкладали на потім, постарайтеся завершити саме найближчими днями. Це дозволить вам повноцінно відпочити на наступних вихідних.

Також вас очікують зустрічі з друзями. Всі дієти та обмеження відсуньте в сторону, але невелике фізичне навантаження не виключайте.

  • ТЕЛЕЦЬ

Постарайтеся не здійснювати зараз ніяких зайвих рухів і навчіться нарешті делегувати обов’язки. Друзі на цьому тижні можуть підвести, будьте готові до несподіваних сюрпризів.

Погода зараз швидко змінюється, є ризик застудитися. Якщо збираєтеся за місто, то продумайте всі деталі відпочинку заздалегідь.

  • БЛИЗНЮКИ

На початку травня настає сприятливий час для переговорів і примирення. Навіть самі образливі люди вас пробачать, якщо ви зможете правильно їх про це попросити.

Не смітіть грошима, підходьте до витрат з розумом і впевнено. Якщо вам надійдуть вигідні пропозиції, не поспішайте давати відповідь відразу – порадьтеся з близькими людьми.

  • РАК

Настає вдалий період, щоб попрацювати над власними помилками. Визнайте свої прогалини, якщо вони є і не соромтеся попросити про допомогу людей, яким довіряєте.

Діти можуть здивувати вас своїми вчинками або міркуваннями. Перш ніж прийняти якесь рішення, пов’язане з дітьми, гарненько подумайте.

  • ЛЕВ

Удача на цьому тижні вибрала в улюбленці не вас. Але, якщо ви не будете впадати у відчай, то ситуація швидко стабілізується.

Після 6 травня можливе фінансове надходження, яке ви вже й не сподівалися отримати. Частину суми витратьте на себе, щоб поліпшити свій настрій.

  • ДІВА

На цьому тижні все буде виходити й при цьому вам не знадобиться докладати істотних зусиль. Постарайтеся зустрітися з друзями в ці дні.

Побільше часу приділіть собі. А ось з начальством краще не сперечатися – вам це може вилізти боком. Проявіть толерантність та дипломатію. Вам це вигідно.

  • ТЕРЕЗИ

Свою енергію і сили найближчими днями постарайтеся не витрачати даремно. Якщо можете відмовитися від якихось справ, то зробіть це.

Можливі якісь незаплановані поїздки й вам доведеться змінити свій розклад. На вихідних влаштуйте романтичний сюрприз для коханої людини – успіх гарантований.

  • СКОРПІОН

Всі важливі зустрічі на цьому тижні плануйте на ранкові години – вони виявляться найпродуктивнішими. А ось вечорами намагайтеся більше відпочивати та розслаблятися.

Друга половинка може розчарувати деяких Скорпіонів. Але не поспішайте з висновками, обов’язково дайте собі час розібратися в ситуації.

  • СТРІЛЕЦЬ

Якщо ви хотіли щось кардинально поміняти у своєму житті, то найближчі дні – не найвдаліший період, відкладіть. Є велика ймовірність зустріти свого майбутнього супутника життя, особливо будьте уважні 3 і 4 травня.

Будьте в ці дні чарівні й на вас точно звернуть увагу. Чоловіків прикрашає стриманість.

  • КОЗОРІГ

На роботі буде напружено. Завдань буде багато, а ось часу на їх виконання вистачати не буде. Попросіть рідних допомогти вам зі справами по дому.

Є ймовірність знайомства з людиною, яка в майбутньому може влаштувати неприємний сюрприз, будьте напоготові.

  • ВОДОЛІЙ

Не метушіться без причини та проявіть уважність, оскільки є великий ризик того, що хтось із близьких вас підведе. Розслабтеся і прийміть те, що відбувається спокійно.

Найкращий відпочинок для вас – пасивний. Полежте на дивані з книжкою або подивіться фільм – це відмінний спосіб відновити сили.

  • РИБИ

Всі домашні справи та клопоти по дому вийдуть на перший план. Будьте уважнішими до свого здоров’я, оскільки є ризик загострення хронічних захворювань і поява нових.

Постарайтеся не перевантажувати себе понад міру. Це може обернутися негативними наслідками у роботі.

Цей гороскоп на 3 – 9 травня дасть носіям кожного знаку Зодіака добрі поради, як краще запобігти ризикам.

Читайте також:

Зі Світлим Христовим Воскресінням, читачі ПІК. Чому навіть попри війну, маємо право радіти

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено