Івано-Франківськ

Провалився міст разом з пасажирським поїздом: трагедія у столиці Мексики (ФОТО)

В результаті надзвичайної події на залізниці загинули 15 людей, 80 постраждали.

v mekhiko obrushilsja 0 main

У столиці Мексики, місті Мехіко, впав Метроміст, по якому в цей момент їхав пасажирський поїзд. Трагедія сталася в районі станцій Олівос і Тесонко. В результаті НП на залізниці загинули 15 людей, 80 постраждали. Про це передає видання El Universal з посиланням на екстрені служби Мексики, пише ПІК.

511f347518c6aa4dd08f7f0be2a40233

“За попередніми даними органів безпеки, станція Олівос обрушилася після того, як проїжджаюча під мостом, машина зіткнулося з однією з опор моста. Після чого будова обрушилося разом з проходять по ньому поїздом метро”, – йдеться у публікації.

На місці працюють волонтери-медики і рятувальники. Також сюди виїхала мер міста, Клаудіа Шейнбаум. Саме вона і озвучила останні дані про жертви трагедії (загинуло 15 осіб, а раніше повідомлялося про смерть шістьох).

На даний момент район обвалення метромосту повністю оточений, всі під’їзди і дороги перекриті, пропускають тільки машини екстрених служб. Уряд Мексики доручив міській владі відправити всіх постраждалих в лікарні загального профілю в Тлауаке і Істапалапа.

Читайте також:

За добу на Прикарпатті – п’ять пожеж (ФОТО)

Стали відомі подробиці розшуку зниклого напередодні юнака з Верховинщини (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено