Івано-Франківськ

Мешканці Рожнятова “борються” за священника (ФОТО)

Люди збирають підписи на підтримку священника парафії УГКЦ Різдва Христового отця Степана Твердохліба.

Мешканці Рожнятова готові на рішучі дії, лише щоб отець Степан залишився у парафії. Про це у соцмережі повідомив Юра Гуліватий, пише ПІК.

Мешканці Рожнятова "борються" за священника (ФОТО)

“Ми не дамо забрати від нас отця Степана Твердохліба! Саме з такою вимогою сьогодні до отця-декана Рожнятівського деканату Василя Пастуха, звернулися парафіяни УГКЦ Різдва Христового, що в смт. Рожнятів!”, – йдеться у повідомленні.
 По закінченню святкового Богослужіння люди вимагали від отця-декана тільки одного: спростувати або підтвердити інформацію щодо можливого звільнення і переведення на іншу парафію отця Степана Твердохліба, якому за досить короткий час вдалося внести суттєві зміни в життя Рожнятівської релігійної громади, згуртувати її і цим самим заслужити повагу і шану серед місцевих жителів.
На зображенні може бути: просто неба
 Під час емоційного обговорення даної проблеми на церковному подвір’ї  отець-декан В. Пастух зазначив:“Браття і сестри! Призначаю або звільняю священників не я!”
А тому мешканці Рожнятова налаштовані досить рішуче і готуються в найкоротший термін відвідати Владику в м. Івано-Франківську, щоб відстояти свого отця Степана.
На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та просто неба
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено