Івано-Франківськ

«Портрет мами» – це родзинка до Дня Матері в Івано-Франківську

В обласному центрі Прикарпаття до свята підготували 37 різноманітних культурних заходів.

den materi 2

В Івано-Франківську День матері святкуватимуть 9 травня, з дотриманням усіх протиепідемічних норм, повідомив на оперативній нараді у міського голови  заступник директора- начальник відділу культурно-мистецьких закладів Любомир Никорак, пише ПІК.

Своєрідним подарунком для усіх матерів Прикарпаття стануть результати конкурсу “Портрет мами”. Переможців визначать уже в цю неділю, 9 травня.

“В конкурсі «Портрет мами», який тривав з середини квітня до початку травня, брали участь діти у двох вікових категоріях: 6-10 та з 11-14 років. Організатори перш за все звертали увагу на оригінальність, техніку виконання та художнє мислення.  Основна мета конкурсу- побачити сучасний портрет мами”, – кажуть організатори конкурсу.

Також у неділю 9 травня о 17:00 люди зберуться на захід «Серце мами з нами завжди»: тут будуть  нагороджувати творчих матусь міста, вшанують матерів загиблих воїнів АТО.

На арт-просторі «Вежа» свою творчість продемонструють міські таланти. У школах та дитсадках також проведуть концерти на честь свята. До слова, святкові локації готують в усій Івано-Франківській ОТГ.

Читайте також:
Як Франківськ святкуватиме День міста
День міста в Калуші святкуватимуть у серпні

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено