Івано-Франківськ

Шість на одного: на Тернопільщині АТОвець смертельно поранив нападника

Хлопець захищав себе та матір.
  05DSC 0098
2 травня, на Тернопільщині, 20-річний атовець, житель села Глещава, захищаючи себе та матір, смертельно травмував одного із шести нападників.
Про це повідомляє поліція Тернопільської області, пише ПІК.
05DSC 0107
“Компанія з шести осіб приїхала в сусіднє село на дискотеку з Іванівки. В клубі підозрюваний зробив їм зауваження. Це не сподобалося хлопцям і вони вирішили розібратися з місцевим жителем. Останній, аби уникнути бійки, втік додому та закрився. Проте компанія з шести осіб прийшла вночі на його подвір’я. Вони вирвали дверні ручки та вибили двері. На момент хуліганства в будинку разом з хлопцем була мама. Він злякався за неї”, – йдеться у повідомленні.
Про непрошених гостей повідомив на лінію “102” і після цього одразу вийшов до дебоширів з ножем. Проте, коли почалася штовханина, юнак випадково вдарив ножем одного з нападників. Поранення виявилося летальним.
Підозрюваний у скоєному зізнався. На момент бійки, каже начальник місцевого відділення поліції Андрій Купчак, він був тверезий. Суд обрав хлопцю запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Триває слідство.
05DSC 0124
05DSC 0134
05DSC 0127

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено