Івано-Франківськ

Яка ситуація у Франківську із сортуванням сміття

Населення міста Івано-Франківська щодня продукує в середньому 173 тонни твердих побутових відходів.

unnamed 23

Відповідну статистику озвучив сьогодні на оперативній нараді в міськвиконкомі заступник міського голови – директор Департаменту житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради Михайло Смушак, передає Типовий Франківськ, пише ПІК.

З його слів, відповідні дані базуються на інформації від міських світтєперевізників.

«Кількість відходів, які щодня вивозяться з міста, – 1 205 метрів кубічних або 173 тонни – це середні дані по наших перевізниках ми взяли», – зазначив чиновник.

З його слів, з цієї кількості відсортовується в середньому лише близько 3%. Це, у свою чергу, створює надлишкове навантаження на сортувальну лінію, розгорнуту на базі міського полігону твердих побутових відходів, яка розрахована лише на обробку 30 тонн ТПВ на добу.

«Тому на часі, я думаю, що напрямок сортування – ми повинні його розвивати, тому що 1 205 метрів кубічних вивозиться щодня, а лінія, скажімо, полігону, може до 30 тонн відсортувати, тобто трошки є питання і ми повинні над цим так само працювати, і це один з тих напрямків, де ми повинні і будемо рухатися», – розповів головний комунальник обласного центру.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено