Івано-Франківськ

На Вовчинецьких горах у Франківську відкривається відпочинкова зона (ФОТО)

9 травня на Вовчинецькому пагорбі відкриваються нові відпочинкові локації.

На Вовчинецьких горах у Франківську уже з’явилися східці-тераси, фотозона, оглядовий майданчик, інфраструктура для пікніків.  Це лише частина того, що має бути розміщено в рамках реалізації проєкту «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» (URBforDAN), повідомляє ПІК.

Загалом планують зробити вісім локацій, зазначає Уляна Сидор, менеджерка проєкту “URBforDAN”.

176325565 944424659647534 6146825944075204423 n scaled

Крім того, маркують маршрут для велосипедистів.

“Маршрут  проходить через ліс, попри заказник “Козакова долина” та закінчується біля сіл Добровляни і Колодіївка, що зараз є частиною Івано-Франківської міської ТГ. І ми також зацікавлені в тому, щоб ця частина розвивалася”, — каже Уляна Сидор.

За словами директора Департаменту інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради Ігоря Попадюка, розробники проєкту хочуть зробити Вовчинецькі гори привабливими як для містян, так і для туристів.  Мета програми – ефективно використовувати приміські ліси та зробити їх місцями відпочинку.

“Рекреаційна зона на Вовчинецьких горах поки що недооцінена, але в наступні п’ять років може стати меккою для містян, однією з точок притягання у місті”, – додає Ігор Попадюк.

zobrazhennya viber 2021 05 06 12 36 56

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено