Івано-Франківськ

На Прикарпатті на висоті 1013 метрів над рівнем моря ремонтують дорогу до Говерли (ВІДЕО)

Ремонтні роботи проводять майже біля Кривопільського перевалу.

На Прикарпатті, у Ворохті дорожні служби встановлюють фінішний шар покриття на дорозі Р-24. Роботи ведуться на 14 км дороги. Крім того, продовжують благоустрій пішохідної зони — робляться тротуари у центральній частині селища. Про це повідомляє Укравтодор, пише ПІК.

Трасу Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський почали ремонтувати у Івано-Франківській області торік. Протягом 2020 року було відремонтовано 53,6 км дороги Р-24 у Верховинському та Городенківському районах. Ще 14 км буде оновлено цьогоріч.

 Дорога Р-24 – частина «Золотої підкови» – популярного туристичного маршруту, та з’єднує центр країни із Карпатами. У Татарові примикає до дороги Н-09 Мукачево – Івано-Франківськ – Львів. По Івано-Франківській області має протяжність 177 км та є одним із основних транспортних зв’язків у західному регіоні України.
Також цього року в рамках Національної програми відновлення мостів на дорозі Р-24 буде побудовано один міст та капітально відремонтовано 2 штучні споруди. Ворохта майже з усіх сторін оточена горами і лісами. Звідси пролягає туристичний маршрут до найвищої вершини України — г. Говерла (2061м). Це справжня Мекка для мандрівників.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено