Івано-Франківськ

На Тисмениччині встановлять нові майданчики для сміття (ФОТО)

12 травня відбулося засідання комісії з визначення місць розташування сміттєвих майданчиків.

На Тисмениччині розглянули звернення старости Слобідського старостинського округу щодо встановлення майданчика для роздільного збору твердих побутових відходів у селі Слобідка, на вулиці Незалежності. Про це повідомляє Тисменицька міська рада, пише ПІК.

На зображенні може бути: 2 людини та люди сидять

“Наразі у Слобідці вже є три майданчики, де збирають сміття. Це буде четвертий. Під новим майданчиком, за санітарними нормами, вже забетонували основу, купили дві ємності для сортування сміття — для скла і пластику”, – йдеться у повідомленні.

Також на комісії розглянули питання про перенесення сміттєвого майданчика з вулиці Галицької, 71 в місті Тисмениці на вулицю Вісконта (біля міського кладовища).

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, furniture, офіс та у приміщенні

До слова, йшлося й про, що 29 квітня у громаді оголосили переможця конкурсу на визначення виконавця послуг із вивезення твердих побутових відходів на території населених пунктів Тисменицької міської ради. За результатами конкурсу переможцем визнано приватне акціонерне товариство «Автотранспортне підприємство 0928» з Івано-Франківська.

Зараз міський голова уклала угоду з переможцем конкурсу. Після цього переможець конкурсу подасть цінову пропозицію на вивезення твердих побутових відходів. Ця пропозиція буде представлена на громадських слуханнях і в разі погодження, затверджена.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено