Івано-Франківськ

На Івано-Франківщину із зони ООС повернувся зведений загін поліцейських (ФОТО)

Відбулася чергова ротація прикарпатських правоохоронців в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

186341563 5941437195896871 6995554812204454491 n scaled

Зведений загін правоохоронців з числа бійців роти патрульної служби поліції особливого призначення «Івано-Франківськ» та  працівників  територіальних підрозділів поліції змінив своїх колег на Сході України. 14 травня поліцейські, які понад два місяці несли службу в зоні ООС, прибули до Івано-Франківська.

До цього вони забезпечували порядок на Донеччині, залучались до  охорони публічної  безпеки у населених пунктах та чергували на блок-постах, надавали допомогу населенню, проводили роз’яснювальну роботу та виконували інші поставлені завдання, повідомляє ПІК із посиланням на Поліція Івано-Франківської області.

Напередодні заступник начальника Головного управління Національної поліції в області Остап Білейчук, який перебуває у зоні ООС, зустрівся з правоохоронцями і провів ротацію.

На Прикарпатті бійців зустрічали керівництво обласної поліції, колеги, рідні та друзі. Начальник управління превентивної діяльності в області Ігор Влашин привітав бійців з поверненням додому та подякував за сумлінну та відповідальну службу.

Читайте також: 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено