Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 17 – 23 травня

Скорпіонам астрологи радять уникати різкості в спілкуванні з людьми, а Дівам - ретельно планувати свої вчинки та дії.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 2 scaled

Ваш гороскоп на тиждень 17 – 23 травня підкаже, як краще діяти, щоб усе було добре, пише ПІК.

  • ОВЕН

Наступний тиждень для Овнів обіцяє бути неспокійним, а в другій половині – навіть конфліктним.

Тому відкладіть початок важливих справ, великих будівництв, ремонтів, переїздів, судових розглядів і серйозної суспільної діяльності на більш відповідний час. Корисно набратися терпіння і розсудливості.

  • ТЕЛЕЦЬ

Тиждень сприятливий для плідної творчої роботи і чуттєвих проявів.

У першій половині тижня краще закінчувати старі справи, позбуватися непотрібних речей і зв’язків, але не починати нічого нового і не робити серйозних придбань. Також остерігайтеся неприємностей з законом.

  • БЛИЗНЯТА

Близнята налаштовані войовничо, а часом навіть агресивно, тому ризикують практично весь наступний тиждень провести в сварках, розборках і з’ясуванні сімейних стосунків.

Постарайтеся проявити більше дипломатичності і не приймати необачних рішень, щоб у запалі пристрастей не наламати дров.

  • РАК

Зараз Раків чекає цілком гармонійний тиждень. Ви впевнені в собі, діяльні і налаштовані на творчу хвилю.

Вам до снаги виконання складних завдань, прийняття відповідальних рішень, укладення довгострокових договорів. Крім того, вас чекає успіх у фінансовій сфері, нерухомості, сільському господарстві, дизайні.

  • ЛЕВ

Досить насичений подіями і сприятливий період чекає на Львів. Ви активні, привабливі, сповнені рішучості і впевненості в собі.

Використовуйте цей час для успішного вирішення важливих питань в комерції, бізнесі, нерухомості, а також в довгострокових проектах. Ваші придбання будуть вдалими.

  • ДІВА

Успіх чекає тих Дів, які точно знають, чого вони хочуть від життя. Слід ретельно планувати свої вчинки і дії, а потім впевнено втілювати ці плани в життя.

А ось від необдуманості і спонтанності краще утриматися, щоб уникнути серйозних неприємностей у майбутньому.

  • ТЕРЕЗИ

Тиждень наповнить представників знаку Терези романтикою, яскравою емоційністю і чуттєвістю, що позначиться на вашій активності та прагненні до творчості.

Спрямуйте цю енергію в сферу творчості, сповнюйтеся враженнями, переглядайте цікаві заходи, приділіть час спілкуванню з природою.

  • СКОРПІОН

Наступний тиждень не дасть Скорпіонам нудьгувати. Сприятливий час для спілкування, отримання нової інформації, а також вивчення мов.

Вас переповнюють свіжі, цікаві думки та ідеї, ви впевнені в собі і своїх силах, що приведе до успіхів в діяльності. Уникайте різкості в спілкуванні з іншими людьми.

  • СТРІЛЕЦЬ

Очікується досить напружений і насичений сюрпризами тиждень, особливо в другій половині.

Ви емоційно неврівноважені, незалежні і творчо осяяні, що може привести до нових відкриттів, реалізації найсміливіших ідей, а також ухвалення серйозних рішень і змін у вашому житті.

  • КОЗОРІГ

В вас пробуджується інтуїція, творчі інтереси і здібності, прагнення до духовного зростання і самопізнання.

Ви можете відійти від традиційного погляду на речі і спробувати вирішувати питання нестандартним способом. Креатив тільки вітається. Будьте розсудливі в сім’ї – можливі конфлікти.

  • ВОДОЛІЙ

В загальному, тиждень буде спокійним для Водоліїв. Сприятливий період для роздумів, підбиття підсумків, завершення старих і планування нових справ, особливо в другій половині.

Приділяйте увагу дрібницям і деталям в процесі пошуку необхідної інформації і встановлення нових контактів з людьми.

  • РИБИ

Сприятливий тиждень для роботи з потоком нової інформації для аналізу і обмірковування питань, що виникли.

Риб чекає успіх в IT-індустрії, а також сферах науки і мистецтва. Осяяння натхнення і творчі піднімуть вас на нову сходинку у вашій діяльності. Дерзайте!

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено