Івано-Франківськ

У Долині ліквідували підтоплення житлового будинку (ФОТО)

Причинами проблеми був зношений каналізаційний трубопровід діаметром 200 мм та звичка мешканців засмічувати каналізацію.

189238854 4079438298779315 2709472231403394747 n scaled

У Долині останнім часом загострились проблеми з каналізацією в одному із житлових будинків, пише ПІК з посиланням на інформацію на сайті міськради.

З плином часу пошкоджувалась азбоцементна труба – каналізаційний трубопровід діаметром 200 мм. В місцях пошкодження скупчувались сторонні предмети. У результаті – трубопровід був цілковито забитий. Через це вода у збірному колодязі піднімалась до максимального рівня, що призвело до підтоплення підвального приміщення будинку по вул. Пушкіна, 10.

“Завдяки спільними зусиллям працівників КП «Водоканал Долинської міської ради», за сприяння заступника міського голови – Андрія Курташа, на місце пошкодження трубопроводу було додатково встановлено новий каналізаційний колодязь. Дякуємо усім, хто долучився до вирішення даної проблеми”, – йдеться у повідомленні.

 

Комунальники просять долинян не  засмічувати каналізаційну мережу сторонніми предметами й зазначають, що особливої шкоди завдають вологі серветки.

Читайте також: 

Мешканців Долини заохочують косити траву

На Коломийщині присвоїли гімназії ім’я Михайла Вишиванюка

Степанова звільнили, бо через конфлікти Шмигаль більше не міг з ним працювати, – Зеленський

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено