Івано-Франківськ

Зеленський торік і сьогодні – це два різних Зеленських: показала пресконференція

Сьогодні, 20 травня Президент України проводить пресконференцію присвячену двом рокам на посаді Президента.

Зеленський торік і сьогодні - це два різних Зеленських: показала пресконференція

Зеленський торік і сьогодні – це два різних Зеленських. Президент України впевнено відповідає на запитання журналістів, відверто говорить про те, як відсвяткував День народження, про  п’ятого президента України Петра Порошенка, та про те, як йому набридає Київський мер Віталій Кличко та інше, інформує ПІК.

Зокрема, глава держави зазначив, що українців має в першу чергу цікавити проблема війни та коронавірусу, а не те, де він святкував свій день народження. Зеленський сказав, що святкував його у своїй квартирі із колективом студії “Квартал -95”.

Також президент відкрито заявив, що вже давно став вироком для екс-президента України Петра Порошенка.

“Він сам не розуміє, що людина для нього – це ніщо. Реальний вирок для нього настав тоді, коли я пішов у Президенти”, –  так відповів Зеленський на запитання журналіста Дмитра Гордона.

Крім того, Володимир Зеленський зауважив, що мер Києва Віталій Кличко не правильно публічно себе веде, постійно приходить до Офісу Президента і постійно щось вимагає від самого Президента.

Прокоментував Президент і приїзд в Україну держсекретаря США Ентоні Блінкена. За його словами, Блінкен не пропонував йому здійснювати політику деолігархізації і не варто думати, що президент робить так, як йому хтось там скаже.

Про другий термін за словами Зеленського ще рано відповідати…

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено