Івано-Франківськ

Мінус Медведчук: Зеленський заявив, що в Україні зменшилась кількість олігархів

Вперше за багато років в Україні не збільшилася, а зменшилася кількість олігархів. 

Мінус Медведчук: Зеленський повідомив, що процес деолігархізації в Україні триватиме до того часу, поки всі олігархи не стануть просто представниками великого бізнесу. Про це Президент України написав у авторській колонці для видання “Фокус”, пише ПІК.

Мінус Медведчук: Зеленський заявив, що в Україні зменшилась кількість олігархів

“Уперше за багато років не збільшилася, а зменшилася кількість олігархів. Мінус Медведчук. За допомогою законних інструментів Медведчук був позбавлений можливості використовувати медіаактиви і державне майно для того, щоб відверто бити по країні і наносити руйнівний шкоди державній безпеці. Будуть ще мінуси, поки всі олігархи не стануть просто великими бізнесменами”, –  зазначив Володимир Зеленський.

Президент пояснює, що на цьому прикладі можна побачити, що таке статус олігарха. Якщо у таких осіб забрати сконцентрований медіаресурс, коли в них немає вже непрозорого доступу до стратегічних активів і коли немає “даху” в Києві, більше нічого вони забрати у держави не можуть. І послаблювати державу не можуть у протистоянні за наш суверенітет.

 Глава держави також додав, що найближчим часом суспільству буде представлений фундаментальний законопроект про деолігархізацію, який зафіксує системний погляд на цю проблему.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено