Івано-Франківськ

Журналіст Дмитро Гордон поділився враженнями від Прикарпаття (ВІДЕО)

Дмитро Городон оцінив Прикарпаття, виділивши, як і плюси, так і мінуси.

IMG 20210515 173849 scaled 1

Нагадаємо, минулих вихідних Дмитро Гордон відвідав Івано-Франківщину. Зокрема, побував на Буковелі та прогулявся центром міста.

Пізніше в ефірі телеканалу Україна 24 він розповів про свої враження від відвідин Прикарпаття.

“Ми прилетіли літаком до Івано-Франківська і поїхали до Буковелю. Що кидається в очі – прекрасна дорога. Я був кілька років тому в Буковелі – дорога була жахливо розбитою. Зараз “Велике будівництво” і що б там не казали недоброзичливці – дорога Івано-Франківськ – Буковель прекрасна дорога, європейський стандарт, навіть краще. З Буковелю 4 години ми їхали до Львова і тут дорога прекрасна”, – відзначив Дмитро Гордон.

А от щодо Івано-Франківська – враження дещо неоднозначні. З одного боку похвалив будівництво і красиві нові будинки, з іншого – дороги.

“Івано-Франківськ. Я був там кілька років тому і мені дуже сподобалось. Зараз захвату менше. Дуже добре йде будівництво, видно нові райони, красиві будинки будують – це плюс. Мінус – жахливі дороги в місті. Я такого не бачив давно. Плюс, це була субота, – неймовірні затори. Неорганізований рух в місті так, як належить. Там, де повинні бути світлофори – їх нема. І момент парк прекрасний, там де склепи, могили бійців АТО, я минулого разу там був, зараз видно недоглянутість в парку”, – відмітив Дмитро Гордон.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено