Івано-Франківськ

На Надвірнянщині хочуть реконструювати Молодківський ліцей (ФОТО)

Це дозволить створити належні, комфортні та безпечні умови перебування у будівлі учнів та працівників навчального закладу.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

“Реконструкція Молодківської ЗОШ І-ІІІ ст. з облаштуванням дошкільних груп с. Молодків” – саме такий проєкт подали спільно відділ інвестицій та промисловості управління економіки, управління ЖКГ та інфраструктури, а також управління освіти Надвірнянської міської ради на отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетом Надвірнянської громади на розвиток освітньої галузі у 2021 році, пише ПІК.

Проєкт пов’язаний із реконструкцією будівлі закладу освіти в с. Молодків, зокрема з облаштуванням дошкільних груп.

Загальна вартість проєкту складає понад 35 млн. грн., з яких субвенція з державного бюджету – понад 33 366 000 грн.

В разі перемоги проєкту 5% загальної вартості планують виділити з місцевого бюджету на реалізацію робіт, які передбачають: реконструкцію будівлі з облаштуванням дошкільних груп, заміна покрівлі даху, капітальний ремонт їдальні, спортзалу, майстерні та внутрішньобудинкових мереж водопостачання та водовідведення, електро- та теплопостачання, сантехнічні роботи тощо.

“Все це в комплексі дозволить сформувати сприятливі умови для подальшого удосконалення дошкільної освіти, підвищити якість освітніх послуг та забезпечити рівний доступ до здобуття освіти дітей у гірській сільській місцевості”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено