Івано-Франківськ

На Прикарпатті сталися три ДТП: четверо постраждалих (ФОТО)

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

21 травня, о 15:21 у м. Коломия водій автомобіля «Хюндай Сантафе», 34-річний місцевий житель, здійснюючи маневр розвороту, не впевнившись у безпечності проведення маневру, допустив зіткнення з мотоциклом «Спарк» під керуванням 40-річного жителя м. Коломия.

“Внаслідок ДТП водія мотоцикла з тілесними ушкодженнями госпіталізували в травматологічне відділення Коломийської центральної районної лікарні”, – йдеться у повідомленні.

21 травня, о 18:00 на дорозі сполученням Яблуниця – Поляниця 58-річний житель м. Коломия, керуючи автомобілем “ГАЗ 66”, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням, з’їхав з дороги в кювет, де автомобіль перекинувся.

“Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля, 28-річний житель м. Надвірна, отримали тілесні ушкодження і були доставлені в Надвірнянську центральну міську лікарню”, – йдеться у повідомленні.

21 травня, о 21:50 у смт. Рожнятів 45-річний житель м. Івано-Франківськ, керуючи автомобілем “Сітроєн Джампер”, допустив зіткнення з мотоциклом “Вайпер 200” під керуванням 21-річного жителя с. Сваричів Рожнятівської ТГ Калуського району.

img 7540

Фото з фб-спільноти “Рожнятівщина PROZORRO”

“Внаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був доставлений в Рожнятівську центральну районну лікарню”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено