Івано-Франківськ

Христина Мохнацька провела лекцію для франківських студентів в Гімалаях (ФОТОФАКТ)

Франківка Христина Мохнацька таки змогла провести лекцію на найвищому гірському масиві світу - Гімалаях, на підступах до Евересту.
188613562 4404647972921296 6779757629171478302 n scaled
Минулого разу лекція з Евересту не відбулася через погіршення погодних умов, проте вже 24 травня задум вдалося реалізувати, інформує ПІК.

Відтак, Христина Мохнацька змогла прочитати лекцію «Людина. Екологія. Еверест» для студентів Університет Короля Данила на висоті 5364 м над рівнем моря.

Христина Мохнацька відповіла на декілька запитань. Зокрема розповіла, що мотивацією для неї є її донька, яка вірить і постійно підтримує. А також всі ті люди постійно пишуть, цікавляться та підтримують її.

photoeditorsdk export 42

Наша землячка зупинилася в південному таборі Евересту, який є головними опорним пунктом для альпіністів, що збираються здійснити сходження на найвищу вершину світу. Христина показала слухачам місце своєї дислокації. Та відмітила, що у горах дуже чисто. І закликала кожного не смітити й прибирати не лише за собою, а й за іншим.

“Якщо ти можеш принести пляшку води собою на гору чи будь-куди, то чому ти не можеш забрати її з собою назад і викинути у смітник”, – зауважила Христина.

photoeditorsdk export 39

Христина Мохнацька побажала свої студентам та всім слухачам берегти своє здоров’я, берегти своїх рідних та те оточення, яке підтримує та віриться вас.

“Не цурайтеся, не відвертайтеся від своїх близьких. Насолоджуйтеся життя, займайтеся спортом, гуляйте, читайте та пізнавайте щось корисне. Будеть щасливі”, – йдеться у повідомленні.

Своєю чергою студенти, що слухали лекцію проскандували – “Ми віримо у вас”.

Завтра, о 1 годині ночі Христина вирушить на Еверест. Сходження триватиме 4 дні.

Читайте також: 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено