Івано-Франківськ

Міграційна служба Івано-Франківщини видворила 34-річного громадянина Алжира

Також у межах своєї компетенції УДМС в області прийняла рішення про заборону молодому чоловікові відвідувати Україну найближчих 5 років.

Міграційна служба Івано-Франківщини 34-річного громадянина Алжирської Народної Демократичної Республіки, інформує Міграційна служба Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Наразі чоловіка допроваджено до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців з неврегульованим статусом. Після вирішення питання з забезпеченням цієї особи проїзними документами працівники міграційної служби супроводять її до аеропорту, забезпечивши виконання рішення суду про примусове видворення іноземця”, – йдеться у повідомленні.

Чоловіка міграційна служба виявила у березні цього року  за роботою в одному з закладів приготування швидкої їжі.

 “Після проведення відповідної перевірки було з’ясовано, що громадянин Алжиру свого часу навчався у столичному вузі, проте через невиконання умов договору був відрахований з вишу і мав виїхати на батьківщину. Іноземець цього не зробив, подовживши свої пригоди в Україні до … чергової зустрічі з працівниками міграційної служби”, – повідомляють у міграційній службі.

Також у службі додають, що на початку року в Івано-Франківській області виявили понад сотню порушень міграційного законодавства України. 40 осіб з-поміж правопорушників – це так звані неврегульовані особи-іноземці, яких зазвичай називають нелегальними мігрантами. Практично всі іноземці-правопорушники вже виїхали за межі країни. Щодо 16 осіб цієї категорії прийнято рішення про заборону подальшого в’їзду в Україну на певний період.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено