Івано-Франківськ

Чоловік, який побив лікарку швидкої у Франківську, перебував у стані алкогольного сп’яніння

Ввечері 21 травня в Івано-Франківську побили лікарку з бригади швидкої медичної допомоги. У неї діагностували струс мозку та забій м’яких тканин голови.

Про це повідомила речниця обласної поліції Христина Максимчак.

За її словами, патрульні затримали його на місці події. У відділку поліції той зізнався, що був нетверезий. Між ним та лікаркою виник конфлікт, тому він рукою вдарив жінку, пише ПІК із посиланням на “Суспільне Карпати”.

“За фактом нанесення тілесних ушкоджень лікарці швидкої медичної допомоги працівники поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування“, — сказала Христина Максимчак.

Нагадаємо, увечері 21 травня в Івано-Франківську побили лікарку з бригади швидкої медичної допомоги. У неї діагностували струс мозку та забій м’яких тканин голови.

Нагадаємо, уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звернулася до голови Нацполіції України, щоб об’єктивно та неупереджено розслідувати факт побиття лікарки в Івано-Франківську, а також притягнути до відповідальності всіх винних.

Читайте також: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено