Івано-Франківськ

День гостинності у Бурштинському торговельно-економічному фаховому коледжі: корисна практика Івано-Франківського обласного центру зайнятості (ВІДЕО)

Важливо, що серед учасників заходу було більше як 300 випускників шкіл, які постали перед вибором професій.

День гостинності, який відбувся у Бурштинському торговельно-економічному фаховому коледжі Київського національного торговельно-економічного університету, – приваблива форма об’єднання зусиль для забезпечення рідного краю добрими кадрами.

У цьому переконаний Василь Цимбалюк, директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості, який виступив співорганізатором цього заходу, пише ПІК.

Учасниками заходу були: представники філій обласного центру зайнятості (Богородчанської, Галицької, Рогатинської, Тисменицької, Тлумацької та Івано-Франківського міського центру зайнятості); роботодавці та керівники територіальних громад — Рогатинської, Івано-Франківської, Бурштинської та Галицької; керівники відділів освіти ТГ та випускники шкіл, які постали перед вибором професій.

За круглим столом говорили про кращі практики підготовки молодих кадрів та їх працевлаштування.

“У нас є де навчати, є кому навчати, є кого навчати!”.

За таким принципом працює колектив закладу, випускаючи кваліфікованих кухарів, кондитерів, продавців, офіціантів, барменів, електромеханіків торговельного та холодильного обладнання. Тобто, саме тих професій, які мають попит на ринку праці Прикарпаття та поза його межами.

Докладніше про День гостинності  дивіться у відеосюжеті.

Читайте також: 

Мати роботу на Прикарпатті допоможе координаційний комітет сприяння зайнятості (ВІДЕО)

У Болехівській громаді довгожителька відзначила 100-річчя (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено