Івано-Франківськ

Влада Прикарпаття заохочує бізнес-спільноту до приватизації нерухомості

На Франківщині 88 об’єктів не використовується, з них 31 об’єкт запропоновано до приватизації.

270520210047 scaled

Влада Прикарпаття, а точніше – представники робочої групи з питань ефективності використання державного майна в області, яку очолює перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Ярмольський, сьогодні взяли участь в онлайн-нараді під головуванням заступника голови Фонду державного майна України Констянтина Кошеленка, повідомляє ПІК.

Ішлося про реалізацію спільних напрямків роботи Фонду державного майна України та обласних державних адміністрацій, адже складовими приватизації є соціальний, економічний та політичний ефект.

Зазначалося, що з квітня  поточного року значно активізувалася співпраця ФДМ з обласними держадміністраціями, відповідно, утричі збільшилася кількість учасників аукціонів.

В державі проводиться широка роз’яснювальна кампанія щодо умов, можливостей та результатів приватизації об’єктів та майна різних форм власності. З початку року в Україні до переліку об’єктів для приватизації уже внесено 860 об’єктів.

На Прикарпатті 88 об’єктів не використовується, з них 31 об’єкт запропоновано до приватизації.

В ході онлайн-наради обговорено основні умови для забезпечення діяльності робочих груп щодо ефективного використання державного майна,  їх головні завдання, передачу функцій від ФДМ до ОДА.

Читайте також:

Домбровський кар’єр: комісія Верховної Ради збирається на засідання, щоб обговорити побачене у Калуші

Податкова нарахувала майже 40 мільйонерів на Прикарпатті

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено