Івано-Франківськ

У Білорусі збирають гроші на арешт Лукашенка

Організатори планують зібрати 11 млн євро для виплати винагороди за арешт президента Білорусі.

У Білорусі підприємець і опозиціонер Валерій Цепкало озвучив ідею нової громадської ініціативи – “Все або нічого”. Про це пише Mind, передає ПІК.

У Білорусі збирають гроші на арешт Лукашенка

“Колишній претендент на пост президента Білорусі розповів на своєму каналі в YouTube, що організатори планують зібрати 11 млн євро для виплати винагороди представникам силових структур або громадянського суспільства, які «здійснять затримання і арешт злочинця №1” – правителя Білорусі Олександра Лукашенка”, – йдеться у повідомленні.

Необхідні кошти пропонується зібрати за допомогою краудфандінга. Цепкало пояснив, що перерахувати гроші на винагороду за арешт Лукашенко може будь-хто. Зібрані кошти залишаться на рахунках жертводавців, їх спишуть тільки після того, як мета буде досягнута.

 До слова, засновник мінського Парку високих технологій, Валерій Цепкало збирався брати участь в президентських виборах в Білорусі в 2020 році, проте ЦВК республіки відмовив йому в реєстрації. Після початку дослідчої перевірки щодо його бізнесмен покинув країну. Його дружина Вероніка Цепкало брала участь у виборчій кампанії Світлани Тихановської. Наразі вона разом з чоловіком знаходиться за межами Білорусі, де проти Цепкало порушено кримінальну справу про дачу хабара.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено