Івано-Франківськ

Магнітні бурі у червні: в які дні слід очікувати

Червень 2021 відзначиться магнітними бурями, які можуть негативно вплинути на організм людини.

Магнітні бурі у червні 2021: 2 червня розпочнеться перше магнітне коливання місяця. За потужністю ця буря буде слабкою. Її відчують дуже метеочутливі люди. Триватиме вона кілька днів. Про це повідомляє Радіо Максимум, пише ПІК.

Магнітні бурі у червні 2021: календар, коли небезпечні дати в Україні - фото 461059

Наступна магнітна буря торкнеться літніх людей та тих, у кого є серцево-судинні захворювання. Триватиме це магнітне коливання 8-9 червня. Може боліти голова, змінюватиметься тиск, відчуєте слабкість, будуть проблеми зі сном.

Ще одна магнітна буря буде найдовшою, але за потужністю досить нестабільною: то сильною, то середньою, то незначною. Від 15 до 18 червня магнітна буря впливатиме на самопочуття українців. Її відчують ті, хто найбільше схильний до метеочутливості. Впродовж усієї середини місяця буде низка спалахів на Сонці, що призведе до декількох коливань. Ви можете відчути вплив на судини, нестабільні болі голови, нудота, піт та загострення задавнених хвороб.

Останнє серйозне магнітне коливання ви відчуєте 28 червня. Воно може мати серйозний вплив на самопочуття. Триватиме це магнітне коливання, яке можуть відчути дуже метеочутливі люди, впродовж однієї доби.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено