Івано-Франківськ

Стало відомо, кого обрали головою садового товариства “Енергетик” у Бурштині

У Бурштині, в палаці культури "Прометей" відбулися звітні виборчі збори на яких обрали голову садового товариства "Енергетик".

Збори відбулися за участі членів товариства, громадськості, представників правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування. Такий склад зібрання зовсім не здивував садоводів, повідомляє ПІК.

Як писала ПІК, у товариства, яке колись налічувало понад тисячу садоводів, зараз багато проблем. Зокрема, в частині поливу та електрозабезпечення дачних ділянок. Багато питань безпосередньо до управління товаристовом “Енергетик”. Однак його чинний голова Ярослав Сернецький, розповідаючи про свою діяльність від 1985 року, не став заглиблюватись у негативи. Мабуть, відчував, що садоводи уже не покладають на нього надій.

Після його звіту учасники зборів заслухали кандидатів на пост голови садового товариства “Енергетик” – Володимира Іваницького та Володимира Бартківа. Вони представили свої програми щодо подальшого розвитку “Енергетика”.

Про те, як оцінили садоводи бачення претендентів на очільника, засвідчили підсумки голосування: за Іваницького віддали 43 голоси, за Бартківа – 57 зі 120.

Тобто члени товариства вибрали своїм головою Володимира Бартківа, оскільки його програма виглядала більш реалістичною та системною.

Немає опису.

Цілі та завдання Володимира Бартківа на наступні 5 років:

1. Розв’язати питання з водопостачанням; а саме – реконструкція та ремонт наявної системи поливу

2. Розв’язати питання електропостачання. Завершити програму про перехід та приєднання “Енергетик” до ПАТ ” Прикарпат енерготрейд”

3. Зробити якісне автомобільне покриття до дачних масивів, залучити до розв’язання цього питання Бурштинську ТГ, ДТЕК Бурштинська ТЕС та благодійників

4. Звертатися до грантових організацій, залучати інвесторів з метою впорядкування рекреаційної зони. Розробити туристичні та веломаршрути в межах заповідної зони, напрацювати ідею екотуризму та втілити її в реальність з метою створення необхідних передумов для наповнення бюджету товариства коштом відвідувачів рекреаційної зони. Створити комерційні платні місця для риболовлі туристів з необхідним інвентарем, і отримані кошти спрямувати на розвиток товариства (дороги, освітлення, благоустрій територій)

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено