Івано-Франківськ

Намагався зробити селфі. Біля Франківська хлопця вдарило струмом

На залізничному мості у Хриплині поблизу Івано-Франківська підлітка вдарило електричним струмом.

Поблизу Франківська хлопця вдарило струмом на залізничному мості. Одна з версій поліції — селфі

Непритомного хлопця у важкому стані госпіталізували в обласну дитячу клінічну лікарню. Про це Суспільному Карпати розповів заступник начальника Івано-Франківського районного управління поліції Леонід Гончарук, пише ПІК.

Підлітка без свідомості знайшов його товариш, який разом із ним мешкає у гуртожитку професійного будівельного ліцею, де вони навчаються. Він і викликав швидку допомогу.

Заступник начальника Івано-Франківського районного управління поліції Леонід Гончарук

Повідомлення від медиків про травмовану дитину до поліції надійшло 1 червня о 18:15. Медпрацівники розповіли, що у лікарню госпіталізували хлопця 2004 року народження з опіковими ранами обох рук третього та четвертого ступенів, характерними після ураження електричним струмом.

“Дитину у медзаклад доставлено із залізничного моста у селі Хриплин, який проходить через річку Бистриця Надвірнянська”, — каже Леонід Гончарук.

За словами заступника начальника Івано-Франківського районного управління поліції, очевидців події правоохоронці не знайшли. Зараз поліція розпитує друзів травмованого хлопця та чоловіків, що рибалили поруч.

Поблизу Франківська хлопця вдарило струмом на залізничному мості. Одна з версій поліції — селфі

Однією з версій слідчих є те, що підліток намагався зробити селфі на мосту.

“Хлопець, бажаючи зробити фотографію, заліз на найвищу точку цього моста, втратив рівновагу і, падаючи, доторкнувся до лінії електропередач, що і призвело до ураження електричним струмом”, — розповів Леонід Гончарук.

Коли підліток прийде до тями, поліцейські планують запитати його, що ж насправді відбулося.

“Телефон хлопця ми не знайшли, бо він, можливо, впав у річку. Адже саме над річкою дитина лежала. Туди було легко залізти, і лінія електропередач проходить на одному рівні або й нижче у цьому місці”, — каже Леонід Гончарук.

Поліцейські перевіряють соцмережі, в яких була зареєстрована дитина. За словами Гончарука, хлопець з благополучної сім’ї.

Завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії дитячої лікарні Олег Курташ розповідає, що медики хлопцеві надали невідкладну допомогу і зараз застосовують протишокову терапію. Наразі підліток прийшов до тями.

“У хлопчика пошкоджені права та ліва рука, права більше. Може йти мова про ампутацію руки на тому чи іншому рівні. Ушкоджене праве стегно. Крім того, є порушення внутрішніх органів. Лікування передбачається тривале”, — каже Олег Курташ.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено