Івано-Франківськ

Команда івано-франківського ліцею стала переможцем турніру з мініфутболу (ФОТО)

У Івано-Франківську відбувся фінал турніру з мініфутболу «Кубок Короля Данила», який став цьогоріч рекордним за кількістю учасників.

3S1A9672 scaled

В результаті серії цікавих та видовищних матчів переможцем турніру стала команда ліцею ім. В.Чорновола Івано-Франківської ОТГ, пише ПІК.

Друге місце посіла команда Коршівської ТГ, на третьому – команда Богородчанської ТГ.

3S1A9696 scaled

Заявок на участь в турнірі «Кубок Короля Данила» надійшло понад 50. Але в фіналі змагалося лише 16 команд з Богородчанської ТГ, Старобогородчанської ТГ, Лисецької ТГ, Тисменицької ТГ, Коршівської ТГ, Снятинської ТГ, Верхнянської ТГ, Калуської ТГ, Бурштинської ТГ, Верховинської ТГ, Городенківської ТГ, Білоберізької ТГ.

3S1A9680 scaled

Івано-Франківську ОТГ презентували Ліцей №2, Ліцей №20, Ліцей ім.Шухевичів, Ліцей ім. В.Чорновола. Вони пройшли до фіналу в результаті етапу відбору.

«Уже третій рік поспіль Університет Короля Данила проводить змагання з мініфутболу. Адже дуже важливо підтримати молодих спортсменів, заохотити молодь проводити вільний час на спортивних майданчиках та на стадіонах, розвиватися всесторонньо, як інтелектуально, так і фізично», – розповідає ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький.

3S1A9198 scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено