Івано-Франківськ

Рій ос знайшли в себе на горищі жителі Калущини

Рятувальники ліквідували осине гніздо у селі Боднарів.

Рій ос оселився у домогосподарстві мешканців Боднарова Калуського району. Люди викликали рятувальників. Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише ПІК.

Рій ос знайшли в себе на горищі жителі Калущини

“4 червня, о 15.36 годині на вулиці Луцького рятувальники надали допомогу населенню по знешкодженню гнізда з агресивними комахами (оси) на горищі житлового будинку”, – йдеться у повідомленні.

До слова, перше, що потрібно зробити, коли Ви виявили осине гніздо, прибрати всі напої та харчові продукти поблизу. Солодкі напої служать відмінним джерелом харчування, а ваш затишний кут є для ос безпечним будинком, тому з таких комфортних умов самостійно шкідники не вийдуть.

Є багато порад як позбутися від ос в будинку, однак більшість з них небезпечні та малоефективні. Застосовуючи народні методи, можна легко розворушити осине гніздо, і комахи заполонять весь будинок, наражаючи на небезпеку вас і ваших близьких. Також не варто пробувати розпорошувати на гніздо сумнівні отрути. З огляду на все перераховане вище, набагато безпечніше та ефективніше, щоб боротьба з осами починалася з виїзду служб дезінфекції.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено