Івано-Франківськ

В Карпатах заблукав коломиянин і травмувався львів’янин

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Пошуки лижника в Карпатах - Рятувальникам не вдалося знайти лижника з Києва

Фото ілюстративне

5 червня о 12.03 на ПЗЧ ДПРЧ м. Яремче від працівників поліції поступило повідомлення про те, що в районі г. Говерла заблукав 62-річний житель м. Коломия. Зв’язок з заблукалим є по мобільному телефону. О 12.15 рятувальники ПРВ (3 чол.), смт. Ворохта пост Заросляк СПРЧ АРЗ СП ГУ ДСНС в області вийшли для проведення пошукових робіт.

О 12.16 рятувальники зв’язались мобільним телефоном з заблукалим і він повідомив приблизне місце знаходження в районі г. Говерла на синьому маршруті. Після цього заблукалий вимкнув мобільний телефон на зв’язок не виходив. Рятувальники провели обстеження синього маршруту сходження на г. Говерла, території в районі водоспаду Говерлянський, зелений маршрут сходження на г. Говерла й заблукалого не знайшли.

О 18.45. заблукалий знову вийшов на зв’язок, проте з рятувальниками спілкуватись відмовився. Станом на 20.30 05.06.2021 р. місце перебування чоловіка не встановили, пошуково-рятувальні роботи призупинили та будуть продовжені о 09.00 6 червня.

“Рятувальниками проводять збір інформації про заблукалого від туристів, які сходять з г. Говерли на спортивну базу “Зароляк”, – йдеться у повідомленні.

В цей же день о 21.40 до чергового ПРВ смт. Верховина від групи туристів поступило повідомлення проте, що 57-річний житель м. Львів, в с. Шибене Зеленської ТГ Верховинського району на полонині Луковиця травмував голову й потребує допомоги рятувальників. Зв’язок з травмованим є через мобільний телефон. О 22.15 для проведення рятувальних робіт виїхало ПРВ смт. Верховина (4 чол., 1 тех.). О 00.45 6 червня рятувальники прибули на полонину Луковиця. На полонині сильний туман.

Станом на 01.50 травмовану особу не знайшли, зв’язок з ним відсутній, продовжуються пошуки. О 04.45 рятувальники знайшли травмованого, надали домедичну допомогу (наклали бинтову пов’язку на голову) та здійснюють транспортування до с. Шибене.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено