Івано-Франківськ

Більше тисячі паломників: на Франківщині відбулася проща родин (ФОТО)

У неділю, 6 червня до відпустового місця у Погоні завітало багато родин.

Більше тисячі паломників: на Франківщині відбулася проща родин (ФОТО)

20210606  DSC0248 scaled

Більше тисячі паломників: прощу очолив Митрополит Володимир Війтишин. Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

Усі вони об’єдналися у спільній молитві за Боже благословення для своїх родин. Розпочалася проща з спільної молитви вервиці за українські родини. Особливістю цьогорічної прощі стало те, що для почитання виставили Чудотворну ікону Матері Божої та мощі святого Валентина. Втім, через карантинні обмеження, прочани могли тільки поклонитися до них.

20210606  DSC0113 scaled

“Пресвята Родина, в планах Божого провидіння, стала ідеальним взірцем кожної християнської родини, сьогодні так захитаної та здепресованої у світі. Саме це взірцеве подружжя Святого Йосифа обручника і Марії сьогодні ставить Церква Свята перед наші очі, щоб пригадати нам про святощі християнської родини”,– зазначив Митрополит Володимир.

Після спільної молитви, Митрополит Володимир привітав присутніх та подякував за участь у прощі, а також уділив повний відпуст.

20210606  DSC0206 scaled

“Найкращі слова у світі це мама, тато, братик, сестричка, бабуся, дідусь. Наша сім’я – це наша велика радість. Нехай Господь благословить майбутнє всіх сімей і родин. Щоб любов, якої ми набралися сьогодні в цьому святому місці ми принесли у свої домівки”,– додав Владика.

Особливим моментом прощі став Чин благословення подружніх пар, які в цьому році святкують свої ювілеї спільного життя. Таких сімей було декілька десятків. На завершення прощі всі подружжя-ювіляри зробили спільне фото з Митрополитом.

20210606  DSC0203 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено