Івано-Франківськ

Підібрав пасажира: на Тлумаччині розшукали вбивцю 36-річного чоловіка (ФОТО)

Поліцейські розшукали та затримали зловмисника впродовж декількох годин.

Підібрав пасажира: на Тлумаччині розшукали вбивцю 36-річного чоловіка (ФОТО)

Підібрав пасажира:  вчора, 6 червня до відділення поліції Тлумача близько 22 години надійшло повідомлення від чергового лікаря Тлумацької лікарні про те, що до них доставили 36-річного чоловіка з ножовим пораненням, однак врятувати життя йому не вдалося. Останнього знайшли перехожі без свідомості в автомобілі, який знаходився в кюветі. Про це повідомляє обласна поліція, пише ПІК.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні

Під час перегляду відеореєстратора в автомобілі потерпілого, правоохоронці з’ясували, що керманич, рухаючись на власному транспортному засобі у напрямку Тлумача, підібрав пасажира.
“Дорогою між ними виник конфлікт. Водій зупинив автомобіль та вийшов з пасажиром на вулицю, там же й продовжилась суперечка. Як раптом 53-річний пасажир завдав чоловіку ножове поранення в область грудей і втік з місця події”, – йдеться у повідомленні.
Поранений чоловік намагався продовжити рух на автомобілі, але не справився з керуванням та з’їхав у кювет. Поліцейські негайно розпочали пошуки підозрюваного, опитали можливих свідків і очевидців, оглянули прилеглу територію та невдовзі розшукали фігуранта, який переховувався вдома.
На зображенні може бути: автомобіль та дорога
Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено