Івано-Франківськ

Маленький богатир: 6-річний хлопчик з Калуша зрушив з місця легковий автомобіль (ВІДЕО)

Маркіян Сакулич випереджає свої однолітків як і спорті, так і у навчанні.

Маленький богатир: 6-річний хлопчик з Калуша Маркіян вражає своєю недитячою мужністю та силою. А надихають хлопчика дівчата. Про це пише ПІК із посиланням на Вікна.

Хлопчик з легкістю випереджає і семи- і восьмирічних дітей у  перетягуванні канату та в інших силових вправах. Батько Маркіяна Володимир каже, що син ще з пелюшок відрізнявся від однолітків.

“Він не хотів, щоб його возили в дитячому візку, тож, вставав і віз коляску перед собою. Здивувало те, що коли я йому купив величезний трактор, він його постійно тягав туди-сюди. Ще коли він падав, то ніколи не плакав. Завжди був терплячим”, – зауважує чоловік.

Якось Маркіян спробував зрушити з місця автомобіль. Це сталося випадково. Хлопчик сказав татові, що хоче стати відомим. Той відповів, що потрібно вирізнятися серед інших цікавими й унікальними можливостями. І — запропонував зрушити з місця автомобіль. Тренер попередньо детально вивчив ризики і підготував Маркіяна до цього недитячого вчинку.

Мотивують до успіху юного богатиря за словами батька, дівчата.

“У нього є така чоловіча риса — йому подобаються дівчата. Я його мотивую. Кажу: якщо ти будеш гарно вміти читати і писати, то тебе любитимуть дівчата. Те ж кажу і про спорт. Тоді в нього є ще більше натхнення розвиватися і ставати кращим”, – додає пан Володимир.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено