Івано-Франківськ

На Долинщині розгорнули ремонт автодороги державного значення (ФОТО)

Дорожники влаштують два шари асфальтобетону, оновлять десять мостів, нанесуть горизонтальну дорожню розмітку та упорядкують узбіччя.

1 1

На Долинщині  на  км 39+000 – 44+983 у Вишкові дорожники проводять розпушення старого дорожнього одягу та регенерацію. Таким чином за кошти із Державного бюджету продовжують розпочатий минулого року поточний середній ремонт а/д Р-21 Долина – Хуст, повідомляє служба автомобільних доріг (САД) Івано-Франківської області, пише ПІК.

2 1

“Проект поточного середнього ремонту в рамках Національного проекту «Велике будівництво» розрахований на два роки. Торік влаштовано вирівнювальний шар крупнозернистого асфальтобетону від Мислівки до Вишківського перевалу. У поточному році роботами охопимо ділянку від Долини, км 0+060, до км 44+983 (межа із Закарпатською областю)”, – йдеться у повідомленні.

У САД додають, що дорожники також влаштують два шари асфальтобетону, оновлять десять мостів, нанесуть горизонтальну дорожню розмітку та упорядкують узбіччя.

Довідково: Дорога Р-21 Долина – Хуст з’єднує Івано-Франківщину із Закарпаттям та є важливою магістраллю для соціального розвитку регіону, зокрема туризму.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено