Івано-Франківськ

У Тлумачі представили нового керівника КП «Тлумачкомунсервіс» (ФОТО)

Працівників КП обіцяють перевести в інше адміністративне приміщення для покращення умов праці та мобільності у роботі зі споживачами.

f9a09dae8049f44cf26d5e47aef3c06c scaled

У Тлумачі вчора відбулася робоча зустріч міського голови Ігоря Петрука та його першого заступника  Василя Гнатюка з робочим колективом КП «Тлумачкомунсервіс», повідомляють на сайті територіальної громади, пише ПІК.

94c67246d51cd408e0fc2bfdfaaf1195 scaled

“Керівники міської ради представили працівникам комунального підприємства новопризначеного керівника – Ярослава Петрука. У своєму виступі голова міської ради Ігор Петрук відзначив, що КП «Тлумачкомунсервіс» – це стратегічний об’єкт без якого неможлива повноцінна життєдіяльність громади у сфері надання послуг водопостачання та водовідведення”, – йдеться у повідомленні.

Про прничини зміни очільника підприємства громаді не повідомляють.

Директор КП «Тлумачкомунсервіс» Ярослав Петрук окреслив головні завдання, які стоять перед ним на чолі комунального підприємства. Зокрема щодо: зменшення втрат води, проведення інвентаризації водогонів та споживачів води, заміни водогонів зі старих на нові, встановлення замірних дублюючих вузлів обліку в багатоповерхових будинках, переведення працівників КП «Тлумачкомунсервіс» в адміністративне приміщення по вул. Шевченка, 3а для покращення умов праці та мобільності у роботі зі споживачами та  службами міста тощо.

Також керівники міської ради вислухали пропозиції колективу щодо покращення роботи комунального підприємства.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено